Balta Puiesti (Lezer) din judetul Vaslui

Balta Puiesti (Lezer) din judetul Vaslui

Balta Puiesti IezerPrintre alte balti din judetul Vaslui se afla si Balta Puiesti sau sub numele sau original, Balta Iezer.
Este o balta frumoasa cu o priveliste la fel de frumoasa, insa din pacate se afla prea aproape de strada si uneori pescuitul este afectat de catre masini. Va recomandam sa pescuiti pe malul drept (opus strazii) pentru a avea o partida de pescuit mai eficienta.

Regulament balta Puiesti Iezer

Pescuit nocturn: da
Accepta CR: da
Numar maxim de lansete: 4
Calitate drum: foarte bun (venind dinspre Barlad)
Retinere peste: cat prinzi, atat iei acasa.
Taxa Balta 2013: 60 lei / 24 ore sau 35 ron / 12 h

Specii de pesti

Caras, Crap, Cteno, Biban, Oblete.

Descriere balta

Pentru a ajunge la Balta Iezer se ia drumul national 2F Barlad – Bacau si in dreptul localitatii Iezer (inainte de a intra in Puiesti), balta se afla pe partea dreapta. Atentie! Inainte de balta Iezer se afla baltile Iana (3 la numar), doar ca acestea sunt ingradite. Balta Iezer nu este inradita si este chiar langa drum si nu are dig intre apa si drum.

Ponturi balta Iezer

Se prinde foarte bine crap la porumb (in lapte) si caras marisor la viermisori. De asemenea, cteno se prinde foarte bine la porumb uscat, porumb dulce sau in conserva. Balta are foarte mult peste, in special caras.

Share:

Comments (4)

 1. un pescar

  22 apr. 2013 - 14:10

  Comportament de ciobani atat la patron cat si la paznici!!!!! Dai banii sa te simti bine si-ti strica iesirea la pescuit un analfabet. In loc sa aiba un comportament civilizat, ca primeste niste bani sa ofere un serviciu de calitate, se comporta de parca am fi mers la munca cu ziua la ei!!!!! Este de evitat aceste iazuri cu cimpanzei si giboni abia coborati din copac. Pentru 4 carasi si un biban se plateste inzecit si te alegi si cu jigniri din partea lor. pentru pescari fir intins si nu mai dati bani la asemenea specimene, cautati alte locatii!!!

  • Andrei (Administrator)

   22 apr. 2013 - 20:37

   Da, am auzit si noi ca pe unele balti patronii trateaza pescarii destul de indecent. Va dati seama ca doar ei au de pierduti si nu noi, pescarii. Cu cat mai multa indecenta, cu atat mai putini pescari pe balta.

 2. leu

  12 mai 2014 - 14:30

  acu platesti 100roni si nu prinzi decat un caras sau maxim 2 le da mancare pe mijlocu baltii si noi nu prindem nimic

 3. cosmin

  09 nov. 2014 - 19:39

  eu am fost la aceasta balta si am prin crapi carasi platica bibai si chiar foarte bine aproximativ 12 kg am avut chiar o zi proasta dar a fost buna fata de alte dati in care nu prindeam de cat 4 5 kg

Add your Comment