Balta Sarulesti din judetul Calarasi

Balta Sarulesti din judetul Calarasi

balta SarulestiBalta Sarulesti poate este una dintre cele mai frumoase si interesante balti din zona bucurestiului. Este o tara cu un potential piscicol foarte ridicat si bogata cu peste actualmente. Conditiile de pescuit sunt bune, capturile sunt impresionante si pescarii zonei si cei au trecut de aici au spus ca intotdeauna au existat “monstri” sosi din lacul Sarulesti.

Balta este si pentru profesionisti, si pentru amatori, pescar sa fii si sa stii sa arunci batul in balta. Apetitul de peste poate fi scazut daca mergeti o zi pe aceasta balta de la Sarulesti. Daca sunteti un pasionat de pescuit la crap, balta de la Sarulesti este cea mai perfecta ptr dvs. Este bogata in grap, caras, precum si alte specii de rapitori.

Cantitatea de peste nu este estimata de catre proprietar, deci atat cat prindeti luati casa. Nu se accepta pescuit nocturn, in schimb aveti posibilitatea inchirierii barcii.

Specii de pesti intalnite in Balta Sarulesti: Crap, Caras, Babusca, Biban, Platica, Stiuca, Salau, Somn.

Pretul pe 12 ore este de 40 lei!

LOCALIZAREA SI ACCES CATRE BALTA SARULESTI:

Bucuresti - SarulestiLocalitatea Sarulesti se situeaza la circa 55 km de Bucuresti in judetul Calarasi. Se ia drumul Bucuresti – Calarasi cu masina si la intrarea in localitatea (inainte de pod) Calareti se face la dreapta (indicator), dupa care mergeti la lacurile Calareti. Se trece calea ferata si mergeti pana la primul la dreapta, veti gasi un podet iar dupa acesta se afla un indicator ce va arata drumul catre balta Sarulesti.

Lacul Sarulesti este cunoscut in toata Romania datorita concursurilor ce au loc aici anual. Se organizeaza concursuri nationale de pescuit la crap sau pescuit la salau. Taxa pentru a participa la concurs este de 40 RON / 12 ore iar limita de peste pe care o puteti lua acasa este de 5 kg.

Share:

Add your Comment