Montura cu plumb pierdut
6 iunie 2013
by

Montura cu plumb pierdut

Aceasta montura este deosebita si se pescuieste la crap. Montura cu plumb pierdut este probabil una dintre cele mai scumpe monturi deoarece de cele mai multe ori foloseste materiale care trebuie cumparate din magazinele de specialitate. Se foloseste leadcore, plumb special, fir textil si asa mai departe.

Desigur, montura poate fi realizata si fara leadcore, insa de cele mai multe ori asta denota un pic de neprofesionalism, dar cum de multe ori ne-am cam saturat de preturile scumpe pe care le cere pescuitul modern, incercam sa cream oarecum alte mijloace de a crea o montura asemanatoare la bani mai putini si cu materiale mai comune.

Montura cu plumb pierdut
montura plumb pierdut

Aceasta montura este pentru pescuitul la crap si nu se foloseste naditor sau cosulet de nadire la ea, ci cel mai des se foloseste saculet solubil inaintea carligului sau chiar in carlig. Montura cu plumb pierdut este buna pentru ca in momentul drilului nu exista sansa ca montura sa se agate in alta parte si de asemenea, plumbul aflandu-se mai sus decat carligul, determina pestele sa stea la ghidajul pescarului.

Share:

Comment (1)

  1. pescuit crap

    15 dec. 2013 - 2:35

    o montura semifixa pe care as miza oricand, oriunde si in orice situatie. este cea mai versatila si usor de legat montura.

Add your Comment