Top pescarite sexy
21 ianuarie 2015
by

Top pescarite sexy

Deoarece pescuitul este considerat inca unul dintre sutele de sporturi masculine, am ales sa va prezentam in acest articol un mini top al celor mai sexy femei pasionate de pescuit si sa va invitam si pe voi sa le acordati un “vot” printr-un comentariu.

Pentru ca nu stim cum le cheama pe tinerele domnisoare, in loc de nume o sa incercam sa le dam niste porecle mai mult sau mai putin amuzante, dar care sa fie cat mai reprezentative.

Domnisoara wallpaper

Desi are un corp de invidiat si reuseste sa manuiasca undita cu o stapanire de sine iesita din comun, domnisoara din imaginea de mai jos pierde cateva puncte valoroase din cauza faptului ca nu-i putem vedea fata. Pentru ca din ultima editie Eurovision am invatat cu totii cel putin un lucru, ne permitem sa avem cateva rezerve fata de look-ul tinerei pescarite.

Pescarita sexy

Am poreclit-o “domnisoara wallpaper” datorita faptului ca arata ca intr-un wallpaper perfect pentru cei care stiu ce insemna sa pescuiasca. Recunoastem ca ne-am gandit la aceasta porecla dupa ce ne-am gandit ca partenerul de pescuit din dreapta noastra am vrea sa fie exact domnisoara din imagine.

Domnisoara selfie

Desi ne place captura tinerei, am clasat-o pe locul 4 deoarece ni se pare ca s-a imbracat putin neadecvat pentru o partida de pescuit atat de serioasa. In sensul ca s-a prea imbracat. Nici nu mai conteaza sigla clubului de pescuit din care face parte si care poate fi observata pe bluza ei.

4

De ce „domnisoara selfie”? Daca va uitati inca o data la buzele ei o sa intelegeti.

Domnisoara chelnerita

Desi corpul dansei este de nota 7 pentru o domnisoara si de nota 10 pentru o doamna, isi merita fara drept de apel locul pe podiumu presupunand, bineinteles, ca pestele pe care il tine in mana este prins chiar de catre ea.

3

In caz ca nu v-ati dat deja seama, apelativul de “chelnerita” vine de la modul hilar in care tine pestele, ca pe o halba de bere. Hai noroc!

Domnisoara Excalibur

La fel ca si in cazul domnisoarei de mai sus, nici in cazul tinerei de mai jos n-am putea spune cu exactitate ce varsta are. Lasand asta la o parte, este probabil una dintre putinele femei care si-au facut poza cu un rechin. Avand in vedere siguranta cu care il cuprinde, am putea presupune ca l-a prins de una singura. Cu mainile goale.

2

Porecla „excalibur” i se trage de la faptul ca a fost surprinsa in fotografie fix in momentul in care se pregatea sa infiga rechinul intr-o stanca.

Domnisoara momeala

Nu stiu de ce sa fim mai impresionati: de pestele pe care l-a prins sau de momeala cu care l-a prins. In orice caz, trebuie sa recunoastem ca isi merita negresit locul in fruntea clasamentului nostru, atat pentru frumusete, cat si pentru captura.

1

Asteptam comentariile si propunerile voastre mai jos!

Share:

Add your Comment